Ton galben cu Scallions și ghimbir

Ton galben cu Scallions și ghimbir
Tonul cu aripioare galbene cu Scallions și ghimbir ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 300 calorii, 43G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 6,27 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, ulei de măsline, scallions și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Ton galben cu Scallions și ghimbir, Burgeri de ton galben cu glazură de ghimbir-muștar, și Sandwich Cu Salată De Ton Cu Aripioare Galbene pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie, încălziți uleiul de măsline până când o bucată de scallion sizzles în ea. Condimentați bucățile de ton cu sare și piper și adăugați-le cu grijă în cratiță; acestea ar trebui să fie complet scufundate. Gatiti la foc mic la foc mic pana cand tonul este doar fiert si o furculita introdusa in peste iese usor, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Transferați tonul pe o farfurie și acoperiți cu folie pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
3
Într-o cratiță mică, încălziți 3 linguri de ulei de gătit pentru ton.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
4
Adăugați scallions și ghimbir și sotati la foc mic până când scallions sunt fragede, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
5
Adăugați oțetul balsamic și fierbeți timp de 1 minut. Se amestecă sosul de soia și ketchupul și se fierbe ușor timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
6
Se scoate de pe foc și se amestecă untul până se omogenizează. Condimentează sosul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
7
Setați 2 bucăți de ton pe fiecare farfurie. Folosind o lingură pliată, întindeți un strat de scallions deasupra tonului. Puneți sosul pe pește și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Merlot, Pinot Noir, și vin de la Rosa sunt alegeri excelente pentru ton. Deși pește este adesea asociat cu vin alb,' meatier ' pește ca ton absolut poate merge cu vin roșu. De asemenea, un Rosa se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Puteți încerca podgoriile de proveniență Napa Valley Merlot. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
Proveniență Podgorii Napa Valley Merlot
Proveniență Podgorii Napa Valley Merlot
Merlotul nostru din 2006 nu este timid, cu nuanța sa de granat profund și întunecat și aromele abundente de negru bogatcireșe, cassis și cuișoare. Taninurile abordabile, integrate, încadrează fructele întunecate generoasearome și înveliți palatul cu catifea moale. Finisajul lung, Fructat, dantelat cu condimente de toamnă,se termină cu un zing plin de viață de afine. "Acesta este un vin foarte elegant dintr-o epocă superbă. Iaasta, Miles!"râde vinificatorul Tom Rinaldi, cu referire la filmul lateral.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate44
Revista