Ton fructat și Halibut

Ton fructat și Halibut
Tunanul fructat și halibutul ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 433 calorii, 51G de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piper, sos de soia, piersici și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ananasul, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Cu Ananas ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este super. Rețete similare includ Fripturi De Halibut Fructat, Sandvișuri Pita Cu Salată De Ton Fructat, și Halibut a la Vasco con Albuias en Salsa Verde (Halibut în stil basc cu fasole albă și sos de ierburi).

Instrucțiuni

1
Combinați sucul de ananas, uleiul, sosul de soia și sucul de lămâie. Aranjați fripturile de ton în tigaie de sticlă superficială; se toarnă amestecul de suc peste fripturi. Acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Cesti Jumatati De Struguri Verzi8 Cesti Jumatati De Struguri Verzi
Friptură De TonFriptură De Ton
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Scoateți tonul din marinată și puneți-l pe grătar la 4 până la 5 inci deasupra cărbunelui mediu fierbinte; aruncați marinada. Grătiți doar până când peștele începe să se descuameze ușor atunci când este testat cu o furculiță, lăsați 10 minute de gătit pe inch de grosime, rotind o dată în timpul gătitului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Combinați toate ingredientele într-un castron mediu; se amestecă ușor, se acoperă și se dă la frigider 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Vin Roz

Pinot Noir, Merlot și vinul rossimbroul sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin pe care l-ați putea încerca este Eden Rift Valliant Vineyard Pinot Noir. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 25 de dolari.
Eden Rift Valliant Vineyard Pinot Noir
Eden Rift Valliant Vineyard Pinot Noir
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții4
Scor De Sănătate38
Revista