Ton de rozmarin cu fasole albă
Tonul de rozmarin cu fasole albă este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 2 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 70g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 700 de calorii. Pentru $9.22 pe portie, această rețetă acoperă 59% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână sare grosieră, bulion de pui, rozmarin și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este excelent. Rețete similare sunt Fasole Albă De Rozmarin, Pui de rozmarin cu fasole albă, și Tunan Și Fasole Albă.
Instrucțiuni
Încălziți 2 lingurițe de ulei într-o tigaie la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Adăugați ton și căutați până se rumenesc, aproximativ 1 minut pe fiecare parte.
Transferați pe o farfurie și acoperiți ușor cu pergament.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Vinul Merlot, Pinot Noir și rossimbroul sunt alegeri excelente pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Miranda Lambert County Road Merlot Wine cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![Miranda Lambert County Road Merlot Vin]()
Miranda Lambert County Road Merlot Vin
Spiritul nostru cel mai robust este plin de aromă fructată și culoare puternică, dar netedă ca textură și livrare. Cu esența sa de boabe coapte, aroma persistă atâta timp cât finisajul exploziv. Acest Merlot catifelat uscat este dotat cu echilibrul corect de putere și finețe care îl fac un însoțitor excelent pentru friptură și paste cu sos roșu corpolent și ciocolată neagră.