Ton Cu Paste Și Frisone
Tonul cu Pastan și Frisone ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 518 calorii, 26g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $2.02 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați castane de apă, paste precum fusilli, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare includ Chiocciole cu ton, ceapă roșie și Frisee, Fripturi de ton învelite cu Bacon cu frișcă și salată de Avocado, și Salată de Pastan și ton (Ensalada de paste și la cca.).
Instrucțiuni
Într-o oală mare cu apă sărată clocotită, gătiți pastele până când sunt al dente.
Se scurge bine și se aruncă cu 1 lingură de ulei de măsline extravirgin.
Într-o cratiță cu apă sărată clocotită, albiți castanele de apă timp de 1 minut.
Scurgeți și feliați grosimea de 1/4 inch.
Într-un castron mare, amestecați restul de 1/3 cană de ulei de măsline cu scallions, suc de lămâie și usturoi. Se condimentează cu sare și piper.
Adăugați pastele, frise, tonul și castanele de apă sau mărul; aruncați bine și serviți.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Merlot, Pinot Noir și vinul rosulimbrox sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Maddalena Merlot cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Maddalena Merlot]()
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot oferă arome de fructe coapte și condimente de stejar cu note de vanilie și anason. Aromele de fructe coapte includ prune strălucitoare și zmeură. Aromele de fructe salută palatul, iar taninurile moi încadrează textura proaspătă care acoperă gura.