Ton cu aripioare galbene cu Scallions și ghimbir
Tonul cu aripioare galbene cu Scallions și ghimbir ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $6.27 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 300 de calorii, 43G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână scallions, unt, fripturi de ton cu aripioare galbene și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Burgeri de ton cu aripioare galbene cu glazură de ghimbir-muștar, Sandwich Cu Salată De Ton Cu Aripioare Galbene, și Davey e fript Yellowfin Tunan și savura pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, încălziți uleiul de măsline până când o bucată de scallion sfârâie în el. Condimentați bucățile de ton cu sare și piper și adăugați-le cu grijă în cratiță; ar trebui să fie complet scufundate. Gatiti la foc mic la foc mic pana cand tonul este doar fiert si o furculita introdusa in peste iese usor, aproximativ 7 minute.
Transferați tonul pe o farfurie și acoperiți-l cu folie pentru a se încălzi.
Într-o cratiță mică, încălziți 3 linguri de ulei de gătit pentru ton.
Adăugați scallions și ghimbir și saut la foc mic până când scallions sunt fragede, aproximativ 10 minute.
Adăugați oțetul balsamic și fierbeți timp de 1 minut. Se amestecă sosul de soia și ketchup-ul și se fierbe ușor timp de 1 minut.
Se ia de pe foc și se amestecă untul până se omogenizează. Condimentează sosul cu sare și piper.
Puneți 2 bucăți de ton pe fiecare farfurie. Folosind o lingură cu fante, întindeți un strat de scallions deasupra tonului. Puneți sosul pe pește și serviți.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Tonul poate fi asociat cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin pe care l-ați putea încerca este Flora Springs Napa Valley Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
![Flora Springs Napa Valley Merlot]()
Flora Springs Napa Valley Merlot
Plin de arome mari de cireșe negre, boabe de ienupăr și lemn dulce negru, ușurându-se în note de cardamom, scorțișoară și cremă blândă de vanilie. Există o mineralitate de granit intrigantă pentru vin, împreună cu un profil de stejar dulce și dulce în finisaj. Acesta este un vin minunat de sine stătător, dar poate fi asociat cu o varietate de feluri de mâncare. Personalitatea sa puternică îl face să se potrivească bine cu aproape orice ar fi asociat un Cabernet, un fel de mâncare preferat de friptură, de exemplu, totuși structura taninului vinului este suficient de moale pentru a se împerechea cu parmezan de vinete sau felul tău preferat de pui.