Ton Caper-rozmarin cu salată de ierburi

Ton Caper-rozmarin cu salată de ierburi
Tonul Caper-rozmarin cu salată de ierburi este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 394 calorii, 41G de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $7.21 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână zahăr, suc de lămâie, rozmarin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 45 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 99%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Scoici prăjite cu rozmarin cu salată de roșii-Caper, Tacos Cu Salată De Ton Cu Caper De Lămâie, și Sandvișuri Cu Salată De Ton Cu Anghinare Și Capere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți primele 9 ingrediente într-un castron mare. Se amestecă ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Transferați amestecul într-o pungă de plastic resigilabilă.
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
3
Adăugați ton și sigilați punga, eliberând orice exces de aer; întoarceți-vă la strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TonTon
4
Se lasă la marinat la temperatura camerei 1 oră, întorcându-se ocazional. (Alternativ, răciți 4 ore, întorcându-vă ocazional, apoi lăsați să revină la temperatura camerei înainte de a continua.)
1
Se amestecă pătrunjelul și alte ierburi într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
IerburiIerburi
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se presară sare și piper. Acoperiți și răciți în timp ce pregătiți pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PeștePește
3
Pregătiți grătarul (căldură mare).
4
Periați grătarul cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Scoateți tonul din pungă, răzuind excesul de marinată înapoi în pungă. Grătiți până când apar semne de grătar, dar tonul este încă rar în centre, 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
TonTon
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Transferați pe placă.
7
Se toarnă marinada în cratiță mică. Aduceți doar la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
8
Stropiți 1 linguriță de ulei și suc de lămâie peste salata de plante; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ulei De GătitUlei De Gătit
9
Așezați 1 friptură de ton pe fiecare farfurie. Puneți marinada caldă peste. Împărțiți salata de plante între farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De TonFriptură De Ton
MarinadaMarinada
10
Per porție: 328 calorii, 16G grăsimi (2g saturate), 76mg colesterol, 666mg sodiu, 5g Carbohidrați, 2G fibre, 40g proteine
11
Consultați analiza completă a datelor nutriționale a acestei rețete

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Merlot, Pinot Noir și vinul rosulimbrox sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Cele două viță de vie Columbia Valley Merlot cu un rating de 4.2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 7 dolari pe sticlă.
Două Viță De Vie Columbia Valley Merlot
Două Viță De Vie Columbia Valley Merlot
Acest vin cu fructe înainte este definit de arome și arome de zmeură șifructe de padure. Expresiile de cafea și cacao încadrează Palatul Mijlociu și condimenteazăîn jurul finisajului moale și catifelat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate100
Revista