Ton ars cu vinetă de roșii-lămâie

Tonul ars cu vinaigretă de roșii-lămâie este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 661 calorii, 42G de proteine, și 51G de grăsime pe porție. Pentru $7.18 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, rucola, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este remarcabil. Încercați Ton ars cu vinetă portocalie de sânge, Ton prăjit în tigaie cu vinaigretă cu citrice, și Ton ars cu vinaigretă de măsline-tapenadă și Rucola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți sucul de lămâie, oțetul și muștarul împreună într-un castron.
Adăugați uleiurile într-un flux lent, amestecând energic, pentru a forma o emulsie ușoară. Se condimentează după gust cu sare și piper și se lasă deoparte.
Aduceți o oală cu apă la fierbere.
Tăiați miezul tulpinii din partea superioară a roșiilor și tăiați un X în partea de jos. Scufundați roșiile în apă clocotită timp de 15-20 de secunde, apoi clătiți sub apă rece. Coaja poate fi acum îndepărtată cu ușurință. Feliați roșiile în jumătate transversal și îndepărtați semințele și pulpa.
Puneți roșiile, usturoiul, cimbru, sare și piper după gust și vinaigreta într-un robot de bucătărie sau blender și procesați până se omogenizează bine. Subțire cu puțin oțet, dacă este necesar.
Lăsați fileurile de ton să stea la temperatura camerei timp de 15 minute. Condimentează toate părțile cu sare și piper.
Încălziți cele 3 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare și grea până aproape de fumat.
Așezați câte 4 blocuri de ton în tigaie și gătiți la foc mare timp de aproximativ 20 de secunde pe fiecare parte, până când toate părțile se rumenesc ușor. Repetați până când tot tonul este gătit, adăugând mai mult ulei de măsline, dacă este necesar.
Aruncați rucola sau amestecul de primăvară cu suficientă vinetă pentru a acoperi și aranja în centrul farfuriei.
Așezați tonul în jurul salatei și stropiți cu mai multă vinetă.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Vinul Merlot, Pinot Noir și rossimbroul sunt alegeri excelente pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Rabble Merlot cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Rabla Merlot]()
Rabla Merlot
Cireș negru sportiv, fructe de pădure întunecate, ciocolată de malț cu note nuanțate de stejar francez de vanilie și mocha. Elegant și rafinat la gust, cu o mulțime de fructe întunecate care duc la un finisaj mătăsos și moale.