Ton ars cu sos de lămâie-Wasabi și chipsuri Wonton cu muștar fierbinte

Tonul ars cu pansament cu lămâie-Wasabi și chipsuri fierbinți de muștar Wonton ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 324 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 5,65 USD pe porție. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare chinezească. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 minute. Un amestec de scallions proaspăt, suc de lămâie, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 94%, care este mare. Rețete similare sunt Ton ars cu sos de lămâie-Wasabi și chipsuri Wonton cu muștar fierbinte, Ton ars cu salată de ridiche și pansament Wasabi, și Tunan ars și salată de ridiche cu pansament Wasabi.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Înveliți o foaie mare de copt cu spray de gătit.
Aranjați ambalajele wonton pe foaia de copt pregătită și pulverizați cu spray de gătit. Condimentează blaturile cu sare, piper negru și pudră de muștar, după gust.
Coaceți 6 minute, până se rumenesc și sunt crocante.
Între timp, acoperiți o tigaie sau o grătar cu aragaz cu spray de gătit și puneți la foc mediu-mare pentru a preîncălzi. Condimentați ambele părți ale fripturilor de ton cu sare și piper negru.
Așezați tonul pe tigaia fierbinte și căutați 2 până la 3 minute pe fiecare parte pentru o coacere medie.
Între timp, într-un castron mic, amestecați împreună sosul de soia, sucul de lămâie, pasta de wasabi și uleiul de susan.
Transferați tonul pe o farfurie de servire și puneți lingura deasupra.
Presărați blatul cu scallions.
Serviți jetoane wonton alături.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Vinul Merlot, Pinot Noir și rossimbroul sunt alegeri excelente pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin pe care l-ați putea încerca este Miranda Lambert County Road Merlot Wine. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
![Miranda Lambert County Road Merlot Vin]()
Miranda Lambert County Road Merlot Vin
Spiritul nostru cel mai robust este plin de aromă fructată și culoare puternică, dar netedă ca textură și livrare. Cu esența sa de boabe coapte, aroma persistă atâta timp cât finisajul exploziv. Acest Merlot catifelat uscat este dotat cu echilibrul corect de putere și finețe care îl fac un însoțitor excelent pentru friptură și paste cu sos roșu corpolent și ciocolată neagră.