Tonul ars cu salată de ridiche și pansament Wasabi este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 41G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 325 calorii. Pentru $ 8.07 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați fripturi de ton de cea mai bună calitate, pudră de wasabi, tofu de mătase și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sucul de yuzu, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu nucă de cocos cu cremă de unt Yuzu ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este super. Rețete similare includ Tunan ars și salată de ridiche cu pansament Wasabi, Ton ars cu sos de lămâie-Wasabi și chipsuri Wonton cu muștar fierbinte, și Salată De Ton Ars Wasabi.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, bateți pudra de wasabi cu tofu, oțet de orez și 1 lingură fiecare din sucul de lămâie și mirin. Într-un castron mare, aruncați ridichile cu menta, coriandru și muguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Wasabi Pulbere
1 1/2 Cani Sos De Prune
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Kg Tortillas De Maíz
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Varză
6 Chifle Cu Susan, împărțite
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Încălziți o tigaie pentru grătar din fontă.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
3
Ungeți fripturile de ton cu uleiul de măsline și condimentați generos cu sare și piper. Gratiți tonul la foc mare până când este ars afară și mediu rar în interior, 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Friptură De Ton
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Mandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4
Transferați pe un platou.
5
Adăugați restul de 3 linguri fiecare de suc de lămâie și mirin la ridichi și aruncați pentru a amesteca. Feliați fripturile de ton cu grosimea de 1/4 inch și serviți cu salata de ridiche și pansamentul wasabi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Friptură De Ton
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Tonul funcționează foarte bine cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Colecția Raymond R Merlot cu un rating de 4,1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.