Ton ars cu legume ni Approcosoise și unt de usturoi

Ton ars cu legume ni Approcosoise și unt de usturoi
Dacă $2.37 pe portie se încadrează în bugetul dvs., tonul ars cu legume ni Aproximoise și unt de usturoi ar putea fi un minunat fără gluten și pescatarian rețetă pentru a încerca. O porție conține 422 calorii, 5g de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă servește 2. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați haricots verts, roșii cherry, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Ton Ars Ni, Salată Nicoise cu ton ars, și Salată De Nicoise Cu Ton Ars pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați raftul la 6 inci de la elementul broiler și preîncălziți broiler la mare. Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2
Stropiți roșiile cu aproximativ 1 linguriță de ulei de măsline, condimentați cu sare și piper și așezați-le pe o foaie de copt tapetată cu pergament. Se fierbe timp de 8 minute sau până la spargere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3
Puneți cartofii într-o oală și acoperiți cu cel puțin 1 inch apă sărată rece. Se aduce la fierbere, apoi se adaugă Haric 8erts verts. Gatiti fasolea timp de trei minute, apoi scoateti-o cu strecuratoare si transferati-o intr-o baie de gheata. Continuați să gătiți cartofii până se înmoaie, aproximativ 20 de minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4
Se scurge și se lasă deoparte.
5
Între timp, așezați 3 linguri de ulei de măsline, usturoiul și coaja de lămâie într-o oală mică la foc mediu mic. Gatiti pana cand bulele incep sa se formeze in jurul zestului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
7
Adăugați untul în uleiul infuzat, amestecați pentru a combina și aruncați căței de usturoi și coaja de lămâie. Aruncați vârfurile de haricot și cartofii cu uleiul de usturoi-unt, busuiocul și pătrunjelul. Se condimentează cu sare și piper. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Haricots VertsHaricots Verts
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Ulei InfuzatUlei Infuzat
2 Linguri De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocat2 Linguri De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocat
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
8
Într-o tigaie mică antiaderentă, încălziți restul de 2 lingurițe de ulei de măsline până la sclipire. Condimentați tonul cu herbes de Provence, sare și piper pe ambele părți. Căutați timp de 1 1/2 până la 2 minute pe fiecare parte pentru puț mediu spre mediu. Așezați cartofii și haricots verts, așezați tonul deasupra și îngrămădiți roșiile cherry prăjite deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate
1 Cană De șalote, Tăiate în Felii Subțiri1 Cană De șalote, Tăiate în Felii Subțiri
Haricots VertsHaricots Verts
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Serviți cu o pană de lămâie, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Merlot, Pinot Noir și vinul rosulimbrox sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Merlotul regizorului cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului nostru din 2014 oferă lux și un palat rotund și plin. Parfumul său demonstrează fructe roșii și negre cu note de anason și lemn condimentat. Suculent la intrare, vinul se lărgește și devine catifelat pe gust, cu arome de prune, loganberry și cireș negru accentuate de note subtile de condimente de fasole espresso și vanilie prăjită. Taninurile medii susțin corpul acestui vin, oferind rafinament în finisajul său. Perechi frumos cu piept, cotlet de porc la grătar și linguine cu pesto.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista