Tomatillo Salsa Verde
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten și vegan? Tomatillo Salsa Verde ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 3 porții cu 88 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână tomatillos, suc de lămâie, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 2800 de oameni au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Vă este adus prin simple rețete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 96%, ceea ce este excelent. Încercați Salsa Verde Și Salsa Verde Guacamole, Salsa Verde De Bază (Salsa Tomatillo Mexicană), și Salsa verde ușoară (Salsa Tomatillo) pentru conservare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați cojile de hârtie din tomatillos și clătiți bine. 2a metoda de prăjire a cuptorului
Tăiați tomatillos în jumătate și așezați partea tăiată în jos pe o foaie de copt căptușită cu folie.
Așezați sub un broiler timp de aproximativ 5-7 minute pentru a înnegri ușor pielea.2b metoda de prăjire a tigaiei înveliți fundul unei tigaie cu puțin ulei vegetal.
Se încălzește la căldură mare.
Așezați tomatillos în tigaie și căutați pe o parte, apoi răsturnați și rumeniți pe cealaltă parte.
Se ia de pe foc.Metoda de fierbere 2c
Așezați tomatillos într-o cratiță, acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere și se fierbe timp de 5 minute.
Îndepărtați tomatillos cu o lingură cu fante.3
Așezați tomatillos, suc de lămâie, ceapă, coriandru, ardei iute, zahăr într-un blender sau robot de bucătărie și pulsați până când toate ingredientele sunt tocate mărunt și amestecate. Condimentează după gust cu sare. Se răcește în frigider.
Serviți cu chipsuri sau ca acompaniament de salsa la mâncărurile mexicane.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.