Tomates Farcies
Tomates Farcies ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 527 calorii, 26g de proteine, și 41G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.24 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 28 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare de mare, carne de vită măcinată, piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma pesmetul, puteți urma acest fel principal cu Strudel Cu Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un דל פחמימות, dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Almejas con Tomates (scoici cu roșii Cherry) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Tăiați blaturile fiecărei roșii și rezervați blatul. Va deveni o pălărie mică, sau cum spun francezii, le chapeau. Folosind o lingură, scoateți semințele și scoateți măruntaiele având grijă să nu străpungeți carnea de roșii.
Presărați roșiile cu sare de mare și întoarceți-le cu susul în jos, astfel încât excesul de apă să se scurgă.
Se amestecă împreună toate celelalte ingrediente, cu excepția uleiului de măsline, până se combină.
Așezați umplutura în fiecare roșie, presărați-o cu Gruyulincormerre, acoperiți-o cu felia de roșii tăiată și stropiți puțin ulei de măsline în plus deasupra.
Se presară sare și piper.
Coaceți neacoperit timp de 40 de minute, apoi lăsați să stea 10 minute înainte de servire.Mai multe rețete franceze despre Republica alimentară:Tarta Supremă de ceapă
Canard l ' Orangina rețetă