Tomate Vinete Coace
Coacerea vinetelor de roșii ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 229 calorii, 7g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 84 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână sare, busuioc, roșii și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Roșii vinete dovlecei coaceți cu usturoi și parmezan, Roșii vinete dovlecei coaceți cu usturoi și parmezan, și Curcan Italian și roșii busuioc Vinete Roll Paste coace pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați feliile de vinete într-o strecurătoare peste o farfurie; se presară sare și se aruncă.
Lăsați să stea 30 de minute. Clătiți și scurgeți bine.
Preîncălziți cuptorul la 450.
Puneți vinetele, roșiile și ceapa într-un 13x9-in ușor uns. vas de copt.
Stropiți cu 4 linguri de unt; se presara cu busuioc. Acoperiți și coaceți 20 de minute.
Aruncați firimiturile de pâine și untul rămas. Aranjați brânza mozzarella peste legume; se presară cu amestec de firimituri și parmezan.
Coaceți, neacoperit, timp de 10 minute sau până când brânza este cu bule.