Tomate-Pesto Brunch Coace
Tomato-Pesto Brunch coace este un fără gluten, primar și דל פחמימות, mâncare de dimineață. Această rețetă servește 12. O porție conține 183 calorii, 9g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, frișcă, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Brunch Ou Coace, Ou Brunch Coace, și Arpagic-Șuncă Brunch Coace pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F. în bol mediu, se amestecă amestecul Bisquick, parmezanul și laptele până se formează aluatul moale. Apăsați aluatul cu degetele înmuiate în amestec Bisquick în partea de jos și 1/2 inch în sus a vasului de copt de 13x9 inci (3 litri).
Presărați 1 1/2 căni de brânză mozzarella peste crustă.
Puneți roșiile peste brânză, suprapunându-se dacă este necesar.
Întindeți pesto peste roșii. Într-un castron mediu, bateți frișca, sarea, piperul și ouăle cu biciul sau furculița până se omogenizează. Se toarnă ușor amestecul peste roșii.
Se presară cu brânză mozzarella rămasă.
Coaceți 35 până la 40 de minute sau până când blatul devine maro auriu.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.