Tomate-Iaurt Curry De Pui

Tomate-Iaurt Curry De Pui
Curry de pui cu iaurt de roșii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 455 calorii, 36g de proteine, și 12g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru $ 2.64 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți ardei iute arbol, păstăi de cardamom, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma iaurtul cu lapte degresat, puteți urma acest fel principal cu Cafea Lapte De Cocos Inghetata ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Încercați boluri de pui curry indian cu sos de iaurt curry, Iaurt Curry De Pui, și Curry de pui cu iaurt pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-un vas mare și adânc la foc mediu până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Presărați semințele de chimen și amestecați; ar trebui să sfârâie la contact, să devină parfumate și să se întunece ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
3
Caramelizați ceapa: adăugați imediat ceapa roșie și frunzele de dafin în oală. Gatiti, amestecand des, pana cand ceapa este maro castaniu inchis, 12-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
CastaneCastane
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Faceți baza de roșii: în timp ce ceapa se gătește, scurgeți sucul din cutia de roșii într-o cană de măsurare lichidă; deoparte. Pureați roșiile, usturoiul, ghimbirul, ardeii iute, turmericul și ardeiul într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
TurmericTurmeric
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
1
Adăugați baza de roșii în amestecul de ceapă și gătiți, amestecând, până la grosime și pastă, 10 minute. Când amestecul începe să se lipească de fundul vasului, adăugați puiul și cartofii. Gatiti, amestecand, pana cand puiul este opac si sosul se agata de carne si cartofi, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
1
Adăugați mierea în sucul de roșii rezervat, apoi adăugați suficientă apă pentru a face 1 1/2 căni de lichid; se toarnă în oală. Se condimentează cu sare după bunul plac și se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la mediu scăzut și se fierbe ușor, neacoperit și amestecând ocazional, până când cartofii sunt fragede și sosul este ușor îngroșat, 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Reglați condimentul: amestecați ușor iaurtul în curry. Gustați pentru condimente și adăugați sare, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Se presară cu Garam Masala și se servește peste orez. Sus cu cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam MasalaGaram Masala
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
4
Fotografie de Coral Von Zumwalt
5
Înveliți cardamomul: deschideți ușor păstăile de cardamom verde și negru cu un mortar și pistil (sau zdrobiți-le pe o tăietură folosind o tigaie grea).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cardamom NegruCardamom Negru
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Scoateți semințele și aruncați cojile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
7
Măcinați condimentele: măcinați fin semințele de cardamom, bețișoarele de scorțișoară și cuișoarele într-o mașină de tocat condimente sau cafea. A se păstra într-un recipient etanș, departe de lumina directă a soarelui, timp de până la 1 an.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Semințe De CardamomSemințe De Cardamom
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Trandafir Spumant, Riesling

Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Sparkling ros_loc și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de fel de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de mâncăruri tradiționale. Un vin pe care l-ați putea încerca este Berger Gruner Veltliner (1 litru). Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Berger Gruner Veltliner (1 Litru)
Berger Gruner Veltliner (1 Litru)
Berger ' s Gruner Veltliner este chintesența sipper de vară! Acest soi austriac de struguri albi produce un vin crocant și concentrat pe minerale, cu note de citrice, coajă de lămâie, litchi și o notă de picant care vă poate aminti de ardeiul alb. Corpul său răcoritor de crocant funcționează excelent într-o zi caldă de vară, mai ales când sunteți în aer liber.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate25
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista