Curry de pui cu iaurt de roșii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 455 calorii, 36g de proteine, și 12g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru $ 2.64 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți ardei iute arbol, păstăi de cardamom, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma iaurtul cu lapte degresat, puteți urma acest fel principal cu Cafea Lapte De Cocos Inghetata ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Încercați boluri de pui curry indian cu sos de iaurt curry, Iaurt Curry De Pui, și Curry de pui cu iaurt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-un vas mare și adânc la foc mediu până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Presărați semințele de chimen și amestecați; ar trebui să sfârâie la contact, să devină parfumate și să se întunece ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
3
Caramelizați ceapa: adăugați imediat ceapa roșie și frunzele de dafin în oală. Gatiti, amestecand des, pana cand ceapa este maro castaniu inchis, 12-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Castane
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Faceți baza de roșii: în timp ce ceapa se gătește, scurgeți sucul din cutia de roșii într-o cană de măsurare lichidă; deoparte. Pureați roșiile, usturoiul, ghimbirul, ardeii iute, turmericul și ardeiul într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
Turmeric
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Cană De Usturoi Tocat
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Bomboane Cap De Aer
1
Adăugați baza de roșii în amestecul de ceapă și gătiți, amestecând, până la grosime și pastă, 10 minute. Când amestecul începe să se lipească de fundul vasului, adăugați puiul și cartofii. Gatiti, amestecand, pana cand puiul este opac si sosul se agata de carne si cartofi, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
1
Adăugați mierea în sucul de roșii rezervat, apoi adăugați suficientă apă pentru a face 1 1/2 căni de lichid; se toarnă în oală. Se condimentează cu sare după bunul plac și se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la mediu scăzut și se fierbe ușor, neacoperit și amestecând ocazional, până când cartofii sunt fragede și sosul este ușor îngroșat, 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Reglați condimentul: amestecați ușor iaurtul în curry. Gustați pentru condimente și adăugați sare, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Se presară cu Garam Masala și se servește peste orez. Sus cu cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam Masala
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
4
Fotografie de Coral Von Zumwalt
5
Înveliți cardamomul: deschideți ușor păstăile de cardamom verde și negru cu un mortar și pistil (sau zdrobiți-le pe o tăietură folosind o tigaie grea).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cardamom Negru
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și Pistil
Placă De Tăiere
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Scoateți semințele și aruncați cojile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
7
Măcinați condimentele: măcinați fin semințele de cardamom, bețișoarele de scorțișoară și cuișoarele într-o mașină de tocat condimente sau cafea. A se păstra într-un recipient etanș, departe de lumina directă a soarelui, timp de până la 1 an.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Semințe De Cardamom
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Sparkling ros_loc și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de fel de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de mâncăruri tradiționale. Un vin pe care l-ați putea încerca este Berger Gruner Veltliner (1 litru). Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.