Tom Kha Gai-supă thailandeză de pui în bulion de lapte de cocos
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Tom Kha Gai-supa de pui thailandeză în bulion de lapte de cocos ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 2,05 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 293 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Toamna. Un amestec de sos de pește asiatic, stoc de pui, pastă de curry thailandeză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sucul de var, puteți urma acest fel principal cu Suc De Afine-Portocale Slushee ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei asiatice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Supă de pui în stil thailandez cu Lemongrass și lapte de cocos [Tom Kha Gai], Supă de pui thailandeză cu lapte de cocos {&Flu Fighter Stock}, și Supă Thailandeză De Dovleac Cu Lapte De Cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o oală mare sau cuptor olandez setat la foc mediu-mare, aduceți bulionul de pui la fierbere. Coborâți focul la foc mic și adăugați lemongrass, frunze de tei kaffir, ghimbir, ardei iute și usturoi. Se fierbe timp de 10 minute pentru a lăsa condimentele să infuzeze bulionul.Descoperiți și amestecați laptele de cocos, sosul de pește, zahărul, ciupercile, sucul de lămâie, bucățile lungi de fasole și bucățile de pui. Se fierbe timp de 8 minute pentru a găti puiul; se condimentează cu sare și piper. Se amestecă pasta de curry thailandez și se adaugă busuioc și frunze de coriandru dacă se utilizează. Puneți supa într-un castron mare de supă sau boluri individuale de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tei Kaffir
Coriandru Proaspăt
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Coji De Cannelloni
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru Thai. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Raats Original Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.