Tofurkey de casă cu umplutură de orez brun este un fără gluten și vegan felul principal. O porție conține 318 calorii, 16g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru $1.97 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, frunze de salvie, miso și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oțetul de vin roșu, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 16 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Găini Cornish cu umplutură de orez brun, Umplutură de curcan cu orez brun și sălbatic cu castane și fructe uscate, și Speedy Veggie 'n castron de tăiței de orez brun cu sos teriyaki de casă.
Instrucțiuni
1
Așezați o strecurătoare într-un castron mare și tapetați-o cu două straturi de pânză de brânză ultrafină; pus deoparte.Folosind mâinile, rupeți tofu în bucăți de aproximativ 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Apa Suplimentara
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Bol
2
Așezați aproximativ jumătate din tofu într-un robot de bucătărie prevăzut cu un accesoriu pentru lamă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
3
Adăugați miso, sare, cimbru, piper, sos de soia și salvie și procesați, răzuind părțile laterale ale bolului după cum este necesar, până când amestecul este foarte neted, aproximativ 2 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia
Piper
Cimbru
Miso
1/2 Crenguță Rozmarin
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Transferați într-un castron mare. Procesați restul de tofu până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Se transferă în castron cu amestecul de tofu-miso și se amestecă până se combină uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miso
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
1
Puneți uleiul într-o cratiță medie, cu o strânsăcapacul de fixare și setat la foc mediu. Când strălucește, adăugați șalotă, țelină, cimbru și salvie, condimentați cu sare și piper și gătiți, amestecând ocazional, până când șalota începe să se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ceapă Eșalotă
țelină
Cimbru
1/2 Crenguță Rozmarin
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați ciupercile și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, încă aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
3
Adăugați orez brun și amestecați pentru a combina uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Brun
4
Adăugați bulion și apă și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți până când orezul este fraged, aproximativ 50 de minute. (Dacă orezul nu a absorbit tot lichidul, continuați să gătiți, neacoperit, până când lichidul este absorbit, apoi înlocuiți capacul.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Apă
Orez
1
Încălziți cuptorul la 375 F și aranjați un suport în mijloc. Înveliți o tigaie cu arc de 9 inci cu ulei și așezați-o pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic Suplimentar
Foaie De Copt
Cuptor
2
Scoateți strecurătoarea din frigider.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Îndepărtați greutățile și farfuria și îndepărtați pânza de brânză din partea superioară a tofu-ului. Folosind o măsură de 1 cană, transferați 4 căni din amestecul de tofu din strecurătoare în tigaia cu formă de arc și, folosind o spatulă de cauciuc, întindeți într-un strat uniform. Aranjați umplutura într-un strat uniform peste tofu, lăsând o margine de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură
Kilograme De Mure (aproximativ
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic Suplimentar
Apa Suplimentara
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4
Întindeți restul de tofu într-un strat uniform peste umplutură, acoperindu-l complet și neteziți-l până la marginea tigaiei. Folosind o perie de patiserie, acoperiți blatul cu un strat subțire de glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură
Dressing Japonez De Susan Preparat
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
Tigaie
5
Coaceți la cuptor până când blatul devine maro auriu închis, aproximativ 75 de minute, perindând blatul cu glazură la fiecare 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească pe foaia de copt, aproximativ 10 minute. Rulați un cuțit în jurul interiorului tigaiei înainte de a scoate inelul exterior.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuțit
Cuptor
Tigaie
7
Tăiați în pene și serviți, dacă alegeți, cu sos de ciuperci.