Tofu și legume cu sos de arahide thailandez cu conținut scăzut de grăsimi

Tofu și legume cu sos de arahide thailandez cu conținut scăzut de grăsimi
Tofu și legume cu sos de arahide thailandez cu conținut scăzut de grăsimi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 17g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 252 calorii. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de dovlecei, frunze de busuioc, bulion de legume și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza tofu suplimentar ferm, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Vegani Cu Zahăr Moale ca desert. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării asiatice. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Acesta este adus la tine de blog.fatfreevegan.com. de la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Tofu prăjit cu sos de prune asiatice sau sos de arahide thailandeze, Pizza tofu thailandeză cu sos picant de arahide, și Pui și Tofu Se amestecă cu un sos picant de arahide thailandeze.

Instrucțiuni

1
Tăiați tofu în aproximativ 8 felii; apoi tăiați fiecare felie în 4 triunghiuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
2
Combinați aproximativ 1 lingură de sos de soia cu 1 lingură de bulion de legume, înmuiați tofu în el, acoperind toate părțile cu marinată și lăsați să se înmoaie în timp ce preîncălziți cuptorul la 204°. când cuptorul este fierbinte, puneți triunghiurile tofu pe o foaie de copt antiaderentă sau pe un covor de silicon și coaceți timp de 15 minute; întoarceți tofu și coaceți încă 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De PintBorcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Scoateți din cuptor. În timp ce tofu se coace, pregătiți legumele și sosul. Feliați morcovii pe diagonală, înjumătățiți dovleceii pe lungime și tăiați-i în jumătăți de lună. Tăiați broccoli în flori de dimensiuni medii. (Se pot folosi alte legume; vizează aproximativ 2-3 kilograme în total.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Așezați legumele într-un abur mare și aburiți până când sunt fragede. (De fapt, opriți-vă puțin înainte de a crede că au terminat; vor continua să gătească la căldura reziduală.) În ultimul minut de aburire, aruncați frunzele de busuioc deasupra legumelor și aburiți suficient de mult pentru a se ofili. Pentru a face sosul, încălziți untul de arahide într-o cratiță mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și AlbastruColorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și Albastru
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
5
Bateți în 1/2 cană bulion de legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
6
Adăugați laptele de soia, extractul de nucă de cocos, sosul de soia, sosul de chili și nectarul de agave și încălziți până la bule. Dacă amestecul pare prea gros, adăugați puțin mai mult bulion de legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Nucă De CocosExtract De Nucă De Cocos
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
Procent De Tequila BlancoProcent De Tequila Blanco
3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Lapte De SoiaLapte De Soia
7
Adăugați sucul de lămâie chiar înainte de a-l scoate de pe foc și de a servi. Pentru asamblare, așezați 1/4 din legume pe fiecare farfurie. Se acoperă cu 1/4 din tofu și se strecoară cu 1/4 din sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
8
Garnisiți cu busuioc thailandez proaspăt, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Pui La Rotisor Din Magazin Feliate Subtiri (aproximativ 2 Piepti Mici De Pui)2 Cani De Pui La Rotisor Din Magazin Feliate Subtiri (aproximativ 2 Piepti Mici De Pui)

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Thai în meniu? Încercați să împerecheați cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Gabrielskloof Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Gabrielskloof Chenin Blanc
Gabrielskloof Chenin Blanc
Chenin Blanc 2019 a fost fermentat în mod natural în butoaie vechi de 85% cu intervenție minimă, restul fiind supus fermentării în rezervoare de oțel. Pe nas, mere verzi, coaja de var, miere și piatră umedă. Un gust elegant, cu echilibru, prospețime și o textură încântătoare.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista