Rețeta tofu și Curry de năut ar putea satisface pofta ta indiană în aproximativ 45 minute. O porție conține 376 calorii, 13g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, ulei de canolan, lapte de cocos și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată de tofu de năut (salată birmaneză cu Tofu Shan), Năut, Ardei Și Tofu, și Năut și Tofu Se amestecă.
Instrucțiuni
1
Așezați primele 11 ingrediente într-un aragaz electric lent de 4 litri; se amestecă bine. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 5 1/2 ore sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
2
Așezați tofu pe mai multe straturi de prosoape de hârtie; acoperiți cu prosoape de hârtie suplimentare. Apăsați pentru a absorbi excesul de umiditate; se taie în cuburi de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
3
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați tofu; gatiti 8-10 minute sau pana se rumeneste, intorcand cu o spatula. Se amestecă în amestecul de legume în aragazul lent. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6
Puneți orezul în boluri. Ladă curry uniform peste orez.
Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Baronul Herzog Chenin Blanc (OU Kosher) cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.