Tofu Thailandez-Supă De Porc
Thai tofu-supa de porc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 18g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 243 calorii. Pentru $2.31 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 61 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei asiatice. Dacă aveți tofu, sos de pește, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Rețete similare includ supă de tofu de legume thailandeze , cum se face supă de tofu de legume thailandeze, Kang JYD Taohu (Supă Thailandeză De Tofu), și Tofu Thailandez, dovlecei de nucă și supă de vinete.
Instrucțiuni
Într-un mortar sau un tocător mic, faceți o pastă fină din usturoi, tulpini/rădăcini de coriandru și boabe de piper.
Așezați carnea de porc măcinată într-un bol de amestecare și adăugați pasta pregătită.
Adăugați 2 lingurițe de sos de soia și 1 linguriță de sos de pește.
Se amestecă până se omogenizează; se lasă deoparte.
Aduceți apa la fiert într-o cratiță mare. Reduceți la foc mic. Formați pasta de porc în bile de 1 inch și aruncați ușor în apă fierbinte. Repetați până când toată pasta de porc a dispărut. Gatiti pana cand bilele de porc plutesc, aproximativ 2 minute.
Adăugați sosul de soia rămas și sosul de pește în bulion. Adăugați ușor cuburile de tofu în bulion; reveniți la foc mic, apoi adăugați ceapa verde și scoateți imediat de pe foc. Reglați condimentul după cum este necesar cu mai mult sos de pește.
Supă de oală într-un castron de servire.
Se ornează cu frunze de coriandru. Un pic de piper alb proaspăt măcinat deasupra este opțional, dar recomandat.
Se servește fierbinte cu orez de iasomie aburit.