Tofu Thailandez cu sos de Curry roșu peste orez de nucă de cocos
Thai Tofu W / sos de Curry roșu peste orez de nucă de cocos Scallion este un fără gluten, fără lactate și pescatarian sos. Pentru $2.43 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 797 calorii, 19g de proteine, și 51G de grăsime. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Food.com are 2 fani. Mergeți la magazin și ridicați scallion, sos de pește, coajă de tei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Tofu Crocant Și Tăiței De Orez În Sos De Nucă De Cocos Curry Roșu, Tofu cu sos de curry thailandez, și Fidea În Sos Curry Thailandez Cu Tofu.
Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin ai putea încerca este Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 25 de dolari.