Tofu Thailandez cu sos de Curry roșu peste orez de nucă de cocos

Tofu Thailandez cu sos de Curry roșu peste orez de nucă de cocos
Thai Tofu W / sos de Curry roșu peste orez de nucă de cocos Scallion este un fără gluten, fără lactate și pescatarian sos. Pentru $2.43 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 797 calorii, 19g de proteine, și 51G de grăsime. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Food.com are 2 fani. Mergeți la magazin și ridicați scallion, sos de pește, coajă de tei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Tofu Crocant Și Tăiței De Orez În Sos De Nucă De Cocos Curry Roșu, Tofu cu sos de curry thailandez, și Fidea În Sos Curry Thailandez Cu Tofu.

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin ai putea încerca este Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 25 de dolari.
Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner
Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner
Fruct de tei înflorit, delicat, măr și măr de pin cu o notă de ierburi, condimente și drojdie, gust moale la început, în ciuda acidității sale vii, apoi direct, proaspăt pe gust, fructe sappy, nuanțe minerale, structură și echilibru bun, corp mediu și minerale fine în finisajul picant.Un însoțitor perfect pentru mulți aperitive, cum ar fi păstrăv afumat, șuncă, legume reci, tapas sau brânză proaspătă de capră marinată cu ierburi; de asemenea, foarte bun cu grătar de pește, fructe de mare sau pui prăjit.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista