Tofu Thailandez Cu Dovlecei, Ardei Gras Roșu Și Tei
Rețeta tofu Thailandez cu dovlecei, ardei gras roșu și Var este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare asiatică. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 337 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,88 USD pe porție. 7 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați tofu extra-ferm, lapte de cocos, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tofu Thailandez cu dovlecei, ardei gras roșu și tei, Tofu Thailandez cu dovlecei, ardei gras roșu și tei, și Tofu Thailandez Picant Cu Ardei Gras Roșu Și Alune.
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Thai. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.