Tofu prăjit cu Bok Choy
Tofu prăjit cu Bok Choy este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap garnitură. Această rețetă servește 4. O porție conține 168 calorii, 10g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare și piper, bok choy, tofu și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Încercați Bok Choy prăjit cu Tofu, Bok choy și Mizuna prăjite cu Tofu, și Bok choy și Mizuna prăjite cu Tofu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înfășurați tofu-ul în prosoape de hârtie și scurgeți-l într-o strecurătoare așezată peste un bol timp de 30 de minute. Într-o tigaie, prăjiți semințele de susan la foc moderat până când sunt parfumate, 1 minut.
Se lasă să se răcească, apoi se macină până la o pulbere grosieră.
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul de susan.
Adăugați tofu scurs, rupându-l în bucăți cu o lingură și amestecați la foc moderat până se rumenesc ușor, aproximativ 3 minute.
Transferați tofu pe o farfurie.
În aceeași tigaie, încălziți uleiul vegetal.
Adăugați bok choy și amestecați la foc moderat până se înmoaie, 5 minute.
Adăugați mugurii de fasole și amestecați până se încălzește. Se amestecă tofu și se condimentează cu cubul de bouillon, sare și piper.
Se transferă într-un castron și se ornează cu semințele de susan.