Tofu Oriental, ceapă și ciuperci
Tofu Oriental, ceapă și ciuperci Kabobs este un fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 295 calorii. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de susan, ciuperci nasture, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Frigarui de pui Oriental la gratar cu porumb la gratar pe Stiulet, Mâncare Orientală Pentru Degete, Omletă Rulată Cu Pui Și Ciuperci, și Vegan Turmeric Ananas Tofu Kabobs.
Instrucțiuni
1 pregătiți marinada combinând primele opt ingrediente.
2 separați frunzele bok choy și tăiați tulpinile în secțiuni de 1 inch. Marinați cu tofu, ciuperci și ceapă timp de până la 1 oră, în funcție de cât de puternică doriți o aromă.
3 Infilați ingredientele (va trebui să rulați frunzele de bok choy)pe patru frigarui mari (sau douăsprezece mici) groase de lemn și gătiți pe un grătar sau sub un broiler timp de 7-10 minute, ungând cu marinada și rotind regulat.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;