Tofu Glazurat Cu Soia
Tofu glazurat cu soia ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 86 calorii, 6g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, coajă de portocală, ceapă verde subțire și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Pui Glazurat Cu Soia De Ghimbir Lipicios, Tofu Glazurat, și Miso-Tofu Glazurat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați fiecare felie de tofu în jumătate în diagonală.
Așezați felii de tofu pe mai multe straturi de prosoape de hârtie și acoperiți tofu cu prosoape de hârtie suplimentare; lăsați să stea 15 minute, apăsând ocazional.
Combinați oțetul și următoarele 4 ingrediente (prin coajă) într-o cratiță mică; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 6 minute sau până când este gros și siropos.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Aranjați feliile de tofu în tigaie într-un singur strat; saut 5 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Se ia de pe foc; se toarnă amestecul de oțet peste tofu pentru a acoperi.
Se presară cu ceapă verde și semințe de susan.
Notă de vin: Tofu funcționează cu aproape fiecare vin, dar având în vedere aromele sosului de soia, portocalei și susanului, este în ordine un alb răcoritor. În special, susanul și portocala funcționează magnific cu chardonnay neumbrit. Preferatul meu: St.Supery Oak gratuit Chardonnay din Napa Valley, California. 2008 este $ Karen MacNeil