Tofu fierbinte și picant
Tofu fierbinte și picant ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 215 calorii, 10g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, apă, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Această rețetă de la Toțiretetele au 278 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 22 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Tofu prăjit în tigaie cu sos picant de lămâie (Tofu Nuong Xa), Ușor Sichuan Mapo Tofu / Tofu Picant, și Tofu De Busuioc Picant.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de arahide într-un wok sau o tigaie mare la foc mediu-mare. Aruncați tofu în ulei și gătiți până se rumenesc pe toate părțile. Odată rumenit, aruncați ceapa, ardeiul gras, ardeiul chile și usturoiul; gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Într-un castron mic, amestecați împreună apa fierbinte, oțetul, sosul de soia, zahărul brun, amidonul de porumb și fulgii de ardei roșu.
Se toarnă peste tofu și legume, se aruncă pentru a acoperi și se fierbe 3 până la 5 minute sau până când sosul se îngroașă ușor.