Tofu de mătase cald picant cu salată de țelină și coriandru
Această rețetă face 2 porții cu 480 calorii, 16g de proteine, și 39G de grăsime fiecare. Dacă $2.94 pe portie se încadrează în bugetul dvs., tofu cald de mătase picant cu țelină și salată de coriandru ar putea fi un super fără gluten și vegan rețetă pentru a încerca. 169 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Dacă aveți la îndemână semințe de susan, sos de soia, oțet chinkiang și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este excelent. Încercați Tofu De Mătase Cu Cârnați Picant, tofu de mătase amestecat , cum se face tofu de mătase amestecat Thailandez, și Tofu de mătase cu patru sosuri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați țelina, coriandrul și ceapa verde într-un castron mediu și acoperiți cu apă rece ca gheața.
Adăugați 4 până la 5 cuburi de gheață și dați deoparte.
Combinați boabele de piper și chimenul într-un mortar și pistil și măcinați aproximativ.
Transferați într-un castron mediu.
Adăugați pastă de susan, sos de soia, oțet, pastă de fasole chili, zahăr, ulei de chili și usturoi.
Bateți pentru a combina și lăsați deoparte.
Puneți tofu într-un castron de servire și cuptorul cu microunde până când abia se încălzește, aproximativ 1 minut. Acoperiți cu pansament.
Scurgeți cu grijă țelina, coriandrul și scallions și adăugați în castron.
Se presară cu semințe de susan.