Tofu De Ghimbir Se Amestecă
Ginger Tofu Stir-Fry este un fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă servește 4. O porție conține 299 calorii, 13g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $2.9 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de broccoli, sare, tofu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Low-Fodmap Veggie se amestecă Fry cu sos wasabi-ghimbir, Trei Mazăre Ghimbir Tofu Se Amestecă Fry, și Cynbill ' s Asparagus Ginger Tofu amestecat.
Instrucțiuni
Într-un wok, încălziți uleiul de măsline extravirgin și adăugați ceapa și ghimbirul. Saut timp de aproximativ trei minute la foc mediu.
Adăugați ciuperci și gătiți până se evaporă umezeala (aproximativ trei minute).
Adăugați broccoli, morcovi, țelină și mazăre de zăpadă și amestecați câteva minute.
Adăugați sosul de soia, amestecând frecvent.
Adăugați tofu și gătiți până se încălzește.
Se adaugă sare după gust.
Se servește cu orez gingered și edamame .
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;