Tofu Aburit Cantonez
Cantoneză tofu aburit ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă $1.65 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 377 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați flori de broccoli, fasole fermentată, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 84%, ceea ce este uimitor. Încercați Pește Aburit Cantonez, Biban De Mare Aburit, În Stil Cantonez, și Tofu de ou aburit cu carne de porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 3 până la 4 litri la foc mare, aduceți orezul și 3 căni de apă la fiert. Reduceți căldura și fierbeți, acoperite, până când orezul este fraged să muște, aproximativ 20 de minute.
Între timp, într - o tigaie de 8 până la 10 litri sau într-un wok de 14 inci, setați un suport peste cel puțin 1 inch apă clocotită. Alegeți o tigaie superficială, cu margini de aproximativ 8 inci lățime, care se potrivește pe raft și poate fi ridicată (modelați un ham de coarde, dacă este necesar).
În tigaia superficială, combinați bulionul de legume, sherry, sosul de soia, fasolea neagră, ghimbirul, usturoiul, zahărul brun și fulgii de chili.
Scurgeți tofu pe prosoape și tăiați în bucăți de 1/2 - pe 1 1/2-inch. Întoarceți tofu în condimente în tigaie.
Acoperiți tigaia cu folie și puneți tigaia tofu pe raft; acoperiți tigaia mai mare. Aburiți la foc mare până când tofu este fierbinte, aproximativ 10 minute. Protejarea mâinilor, ridicați tofu pan și rack. Păstrați tofu cald.
Adăugați suficientă apă la tigaie pentru a face 1 inch adâncime și aduceți la fierbere.
Adăugați broccoli, acoperiți și fierbeți până se înmoaie când este străpuns, 2 până la 4 minute.
Serviți orezul în boluri cu tofu și suc și broccoli.