Toffee Mocha Cupcakes
Reteta Toffee Mocha Cupcakes ar putea satisface pofta americană în jurul valorii de 50 minute. Această rețetă fără lactate servește 16 și costă 27 de cenți pe porție. O porție conține 286 calorii, 2G de proteine, și 13g de grăsime. 12 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ouă, praf de copt, bicarbonat de sodiu și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Toffee Mocha Cupcakes, Mocha Toffee Fudge Cupcakes, și Cupcakes cu Quinoa cu caramel de vanilie cu glazură de caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se dizolvă granulele espresso în apă clocotită; rece.
Într-un castron mare, scurtarea cremei și zahărul până la lumină și pufos.
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare.
Combinați făina, cacao, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea; se adaugă la amestecul cremos alternativ cu amestecul espresso și se amestecă bine. Îndoiți în bucăți de caramel.
Umpleți căni de brioșe căptușite cu hârtie cu trei sferturi.
Se coace la 350 de minute pentru 20-22 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigăi pe rafturi.
Într-un castron mare, combinați glazura și granulele espresso. Frost cupcakes; se presară cu chipsuri de ciocolată și bucăți de caramel.