Toffee Crunch Caramel Cheesecake necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 43G de grăsime, și un total de 679 calorii. Această rețetă servește 12. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de apă, extract de vanillan, prăjituri de ghimbir măcinate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 18%. Încercați Toffee Crunch Caramel Cheesecake, Toffee Crunch Cheesecake, și Cheesecake Crocant Cu Caramel De Dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 km. F. Pulverizați partea inferioară a tăvii cu arc de 9 inci cu laturi înalte de 2 1/2 inci cu spray antiaderent. Se amestecă prăjiturile măcinate, untul și zahărul într-un castron mediu până se formează aglomerări umede. Apăsați ferm amestecul de cookie-uri pe fundul tăvii pregătite. Înfășurați în afara tigaiei cu 3 straturi de folie rezistentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Coaceți crusta până când este fermă și începe să se întunece, aproximativ 14 minute. Crustă rece. Mențineți temperatura cuptorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1
Bateți crema de brânză și zahărul într-un castron mare până se omogenizează. Bateți în unt, apoi ouă, câte 1, până se omogenizează. Bate în vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se toarnă aluatul peste crustă în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Așezați tigaia cu formă de arc într-o tigaie mare de prăjire.
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
Varză Mov, Feliată Mărunt
4
Adăugați suficientă apă fierbinte pentru a ajunge la jumătatea laturilor tigaiei cu formă de arc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
5
Coaceți tortul descoperit până când umplutura este umflată în jurul marginilor și se mișcă ușor în centru când tigaia este agitată ușor, aproximativ 1 oră 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
6
Scoateți tigaia din apă; îndepărtați folia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați, Decojiți
7
Puneți cheesecake - ul fierbinte descoperit la frigider peste noapte.
1
Se amestecă zahărul, apa și sucul de lămâie într-o cratiță mare la foc mediu până se dizolvă zahărul. Creșteți căldura; fierbeți fără a amesteca până când amestecul devine chihlimbar adânc, ocazional învârtind tigaia și perindând părțile laterale cu o perie de patiserie umedă, aproximativ 9 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Suc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați smântână (amestecul va bule). Reduceți căldura la mediu-scăzut. Se fierbe la foc mic până se reduce la 1 1/4 căni, amestecând ocazional, aproximativ 8 minute. Se răcește până se îngroașă, dar încă se toarnă, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
3
Lingurați caramelul deasupra tortului doar până la margini (nu lăsați caramelul să picure pe părți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
4
Garnisiți marginile superioare cu caramele englezești tocate. Se răcește cel puțin 2 ore și până la 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caramele
5
Rulați cuțitul în jurul laturilor panului pentru a slăbi tortul; eliberați laturile pan.