Toffee Brown Ale Cheesecake Baruri
Toffee Brown Ale Cheesecake Baruri necesită aproximativ 3 ore și 35 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 32. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 175 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați făină de aur, ou, vanilie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. în general, această rețetă câștigă un scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 8%. Rețete similare sunt Toffee Brown Ale Cheesecake Baruri, Toffee Cheesecake Baruri, și Toffee Cheesecake Baruri.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați fundul și părțile laterale ale tigaiei de 13x9 inci cu spray de gătit.
Așezați amestecul de prăjituri în castron; tăiați untul folosind blenderul sau furculița de patiserie până când amestecul este sfărâmicios. Rezervați 1 1/2 cană amestec pentru topping. Apăsați amestecul rămas în partea de jos a tigaiei.
Între timp, într-un castron mare, bateți crema de brânză, zaharurile, făina, 1/3 cană de bere, vanilia și oul cu mixerul electric la viteză medie până la omogenizare.
Întindeți amestecul de brânză cremă uniform pe baza de biscuiți parțial coaptă.
Se presară cu topping de firimituri rezervate, nuci pecan și bucăți de caramel.
Coaceți 35 până la 40 de minute sau până se rumenesc. Se răcește 30 de minute. Se dă la frigider aproximativ 2 ore sau până se răcește. Pentru bare, tăiați în 8 rânduri cu 4 rânduri. Pentru a servi, amestecați toppingul de caramel și 1 lingură de bere; stropiți deasupra fiecărei bare. A se păstra acoperit la frigider.