TOCĂTURĂ de porc arsă cu sos de mere și tort de dovlecei de cartofi
![TOCĂTURĂ de porc arsă cu sos de mere și tort de dovlecei de cartofi](https://static.fooddiez.ro/media/images/recipe/286165.webp?v=1708597674)
Tocatul de porc ars cu sos de mere și tort de dovlecei de cartofi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.29 pe portie, această rețetă acoperă 39% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44G de proteine, 32g de grăsime, și un total de 657 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți muștar măcinat cu piatră, cotlet de porc, ulei de semințe de struguri și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi gălbenușurile de ou, puteți urma acest fel principal cu Caisul Se Sfărâmă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Cotlet de porc ars în tigaie cu sos de arțar și Hash de slănină de mere, Cotlet De Lamă De Porc Tăiat În Tigaie, și Cotlet de porc de țară și cartofi cu sos alb de piper negru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru prăjiturile cu dovlecei de cartofi: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Stropiți jumătățile de dovlecei cu ulei, presărați sare și piper și puneți pe o foaie de copt tăiată cu fața în sus. Prăjiți până la licitație, 45 până la 60 de minute. Puneți deoparte să se răcească.
Puneți cartofii într-o oală și adăugați suficientă apă sărată pentru a acoperi. Acoperiți oala, aduceți la fierbere, reduceți focul și fierbeți până se înmoaie, 20 până la 25 de minute.
Scurgeți cartofii și amestecați cu o furculiță sau o mașină de tocat cartofi.
Măsurați 1 cană de dovlecei și 2 căni de cartofi într-un castron mare (salvați orice legume rămase pentru o altă utilizare).
Adăugați gălbenușurile de ou și puțină sare și piper și amestecați bine. Formați în patru prăjituri egale.
Încălziți o tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați puțin ulei și apoi prăjiturile și gătiți până se rumenesc pe o parte. Întoarceți și gătiți pe a doua parte până se rumenesc. Păstrați cald.
Pentru Cotletele de porc și sosul de mere: încălziți sosul brun și muștarul într-o cratiță la foc mediu, amestecând pe tot parcursul. Păstrați la foc mediu-mic în timp ce gătiți cotletele.
Presărați Cotletele de porc pe ambele părți cu 1 lingură de sare și 1 linguriță de piper.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare până se încălzește. Adăugați uleiul și cotletele și gătiți până se rumenesc pe o parte, 5 până la 6 minute; răsturnați și gătiți pe cealaltă parte încă 6 minute.
Scoateți cotletele și păstrați-le la cald.
Adăugați merele în tigaia cu cotlet de porc și gătiți până se înmoaie, 3 până la 4 minute.
Transferați merele în cratiță cu sosul brun și muștarul; amestecați și gustați pentru condimente și grosimea sosului, ajustând cu bulion de pui și sare și piper, dacă este necesar. Finalizați amestecând untul.
Pentru a servi, așezați o prăjitură de dovlecei de cartofi pe fiecare farfurie și apoi o cotlet. Terminați cu sosul de mere și serviți.