Tocuri cu Ricotta Verde: Tacconi con Ricotta Verde
Tocuri cu Ricotta Verde: Tacconi con Ricotta Verde este un vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 445 calorii, 25g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați albușuri de ou, sare și piper, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 89%. Încercați Steak fusta cu Salsa Verde si salata Ricotta, Flori de dovlecei prăjiți cu bivol Ricotta: Fiori di Zucca Fritte con Ricotta di Bufalan e Pomodori, și Blinele de Tunan și Ricotta (Polpette di Tonno e Ricotta) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți aluatul conform rețetei și rulați-l la cea de-a doua cea mai subțire setare pe o mașină de rulare a pastelor.
Tăiați-l în 4 sau 5 foi de dimensiuni egale, făinați bine fiecare foaie și tăiați-le în pătrate de 1 inch. Puneți deoparte pe tăvi de foi căptușite cu prosoape de bucătărie.
În vasul unui robot de bucătărie, pulsați spanacul până se toacă fin și adăugați ricotta, 1/4 cană de brânză rasă și nucșoară. Procesați până se omogenizează, condimentați cu sare și piper și puneți deoparte într-un loc cald.
Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare. Gatiti patratele de paste in apa clocotita si gatiti pana se inmoaie inca al dente, aproximativ 3 minute.
Scurgeți pastele și rezervați 1 cană de apă de gătit.
Adăugați jumătate din această apă în amestecul de ricotta, apoi adăugați pastele în amestecul de ricotta și amestecați bine.
Adăugați mai multă apă dacă este necesar pentru a nu deveni prea "strâns", condimentați cu sare și piper. Împărțiți uniform între 4 boluri de paste și acoperiți cu pecorino ras.
Pe o placă de lemn, Așezați făina într-o movilă. Formați un puț în centru și adăugați albușurile de ou și sarea.
Adăugați apa, puțin câte puțin, amestecând în făină și apă cu o furculiță. Folosind ambele mâini, frământați aluatul într-o bilă, adăugând mai multă făină după cum este necesar, pentru a obține un aluat neted și flexibil. Puneți aluatul sub un bol inversat și lăsați-l să se odihnească 15 minute.