Tocitoare de ciocolată cu două așchii
Tocătorii de ciocolată cu două chipsuri durează aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. Acest desert are 141 de calorii, 1 g de proteine și 9 g de grăsimi per porție. Această rețetă servește 60. Pentru 24 de cenți per porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, ouă, chipsuri de ciocolată cu lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 9%, care poate fi îmbunătățit. Rețete similare includ tocatori de ciocolată cu două așchii, tocatori de ciocolată de țară și tocatori de ciocolată cu budincă.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, cremă untul, margarina și zaharurile până devine ușor și pufos. Bateți ouăle și vanilia.
Combinați făina, amestecul de budincă și bicarbonatul de sodiu; se adaugă treptat la compoziția smântână și se amestecă bine. Adăugați fulgi de ciocolată și nuci pecan, dacă doriți.
Puneți cu linguri rotunjite, la 1 inch una de alta, pe foi de copt neunsate; se aplatizeaza usor cu un pahar.
Coaceți la 375° timp de 8-10 minute sau până se rumenesc ușor.
Scoateți pe rafturi de sârmă.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Crem Sherry, Madeira și Prosecco sunt alegerile mele de top pentru prăjituri. Prosecco dulce și spumant nu copleșește prajiturile simple de zahăr sau de prăjituri scurte, un sherry dulce cu cremă completează prăjiturile condimentate, iar notele de nuci ale Madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 de dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "