Tocat-Vinete Savura
Tocat-vinete savura ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și întreagă 30 are 31 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți vinete, piper, chimen măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, puteți face acest lucru. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 59%. Rețete similare sunt Gust de roșii tocate cu usturoi prăjit și capere, Gust De Vinete, și Rodie Vinete Savura.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Pierceți vinetele de mai multe ori cu o furculiță.
Așezați vinetele pe o foaie de copt și coaceți la 400 timp de 40 de minute sau până când sunt fragede (vinetele trebuie să fie fragede, dar suficient de ferme pentru a toca).
Tăiați fiecare vinete pe lungime în sferturi; scurgeți bine. Cojiți vinetele; tocați pulpa.
Combinați vinetele tocate și ingredientele rămase într-un bol mediu; amestecați ușor amestecul.