Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tocană vegetariană marocană. Această rețetă servește 6 și costă 1,92 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 479 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de apă, coriandru, cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi bățul de scorțișoară, puteți urma acest fel principal cu Înghețată de scorțișoară cu chipsuri de scorțișoară ca desert. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 83%. Încercați Tocană Vegetariană Marocană, Aragaz Lent Tocană Vegetariană Marocană, și Tocană Vegetariană Marocană Înainte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mare acoperită sau cuptor olandez la foc mediu, până când uleiul este fierbinte, dar nu fumează. Aruncați ceapa, usturoiul, chimenul, bățul de scorțișoară și sarea și piperul. Gatiti si amestecati 5 minute, pana cand ceapa este frageda si translucida.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Baton De Scorțișoară
Ulei De Măsline
Usturoi
Chimen
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
Tigaie Cu Sos
2
Se amestecă dovleceii și cuburile de cartofi, bulionul, fasolea garbanzo și roșiile și se aduce amestecul la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți oala și fierbeți aproximativ 20 de minute, amestecând ocazional, până când dovleceii și cartofii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe
Năut
Cartofi
Tomate
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Scoateți tocanita de pe foc și amestecați măslinele și coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Lămâie
Măsline
Tocană
4
Într-o cratiță mare, aduceți 1 3/4 cană de apă la fierbere. Se amestecă cuscusul. Acoperiți și scoateți-l de pe foc; lăsați să stea 5 minute. Puf cu o furculiță; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuscus
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
5
Serviți tocană peste cuscusul gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuscus Gătit
Tocană
6
Încingeți fiecare porție cu o păpușă de iaurt și o stropire de frunze de coriandru.