Tocană Vegetariană Marocană

Tocană Vegetariană Marocană
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tocană vegetariană marocană. Această rețetă servește 6 și costă 1,92 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 479 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de apă, coriandru, cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi bățul de scorțișoară, puteți urma acest fel principal cu Înghețată de scorțișoară cu chipsuri de scorțișoară ca desert. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 83%. Încercați Tocană Vegetariană Marocană, Aragaz Lent Tocană Vegetariană Marocană, și Tocană Vegetariană Marocană Înainte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mare acoperită sau cuptor olandez la foc mediu, până când uleiul este fierbinte, dar nu fumează. Aruncați ceapa, usturoiul, chimenul, bățul de scorțișoară și sarea și piperul. Gatiti si amestecati 5 minute, pana cand ceapa este frageda si translucida.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UsturoiUsturoi
ChimenChimen
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se amestecă dovleceii și cuburile de cartofi, bulionul, fasolea garbanzo și roșiile și se aduce amestecul la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți oala și fierbeți aproximativ 20 de minute, amestecând ocazional, până când dovleceii și cartofii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De FructeSuc De Fructe
NăutNăut
CartofiCartofi
TomateTomate
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Scoateți tocanita de pe foc și amestecați măslinele și coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
MăslineMăsline
TocanăTocană
4
Într-o cratiță mare, aduceți 1 3/4 cană de apă la fierbere. Se amestecă cuscusul. Acoperiți și scoateți-l de pe foc; lăsați să stea 5 minute. Puf cu o furculiță; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CuscusCuscus
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Serviți tocană peste cuscusul gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuscus GătitCuscus Gătit
TocanăTocană
6
Încingeți fiecare porție cu o păpușă de iaurt și o stropire de frunze de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
IaurtIaurt
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate71
Revista