Tocană tradițională de legume pentru cuscus

Tocană tradițională de legume pentru cuscus
Tocanita tradițională de legume pentru cuscus ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă $1.34 pe portie. O porție conține 306 calorii, 13g de proteine, și 6g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați cartofi, anghinare din Ierusalim, praz și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi firele de șofran, puteți urma acest fel principal cu Înghețată De Șofran ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Tocană De Garbanzo De Legume Cu Cuscus, Tocană de legume de iarnă peste cuscus, și Tocană de pui și legume cu cuscus integral pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o oală mare la foc mediu. Gatiti si amestecati ceapa si ardeiul gras in uleiul incins pana se inmoaie usor, 2-3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Adăugați prazul, morcovii, cartofii, dovleacul, dovleceii și anghinarea din Ierusalim în oală; acoperiți tigaia și gătiți încă 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare Din IerusalimAnghinare Din Ierusalim
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
CartofiCartofi
MorcovMorcov
DovleacDovleac
PrazPraz
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Se amestecă apa, șofranul și lintea în amestecul de legume; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu scăzut, întoarceți capacul în oală și lăsați amestecul să fiarbă până când legumele sunt fragede, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
LinteLinte
șofranșofran
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Adăugați năutul, fasolea și mazărea în tocană. Se condimentează cu sare și piper. Acoperiți din nou și continuați să gătiți până când lintea este moale, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Fasole FavaFasole Fava
NăutNăut
LinteLinte
MazăreMazăre
TocanăTocană
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista