Tocană picantă de vinete pentru bebeluși cu coriandru și mentă

Tocană picantă de vinete pentru bebeluși cu coriandru și mentă
Tocană picantă de vinete pentru bebeluși cu coriandru și mentă este o supă care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 175 calorii. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 235 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la BBC Good Food necesită ulei de măsline, vinete pentru bebeluși, căței de usturoi și cuscus și iaurt pentru a servi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Cu o lingură scor de 93%, acest fel de mâncare este remarcabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Dip de vinete afumate și coriandru, menta coriandru raita, cum se face menta coriandru raita, și Chutney de coriandru de mentă, cum se face Chutney de coriandru de mentă.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o cratiță grea, adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până încep să se coloreze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați ardeii iute, coriandrul și semințele de chimen. Când semințele dau o aromă de nucă, aruncați vinetele întregi, acoperindu-le în ceapă și condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
3
Sfat în roșii și zahăr, acoperiți și gătiți ușor timp de 40 de minute, până când vinetele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
4
Condimentați sosul și aruncați jumătate de mentă și coriandru. Acoperiți și fierbeți timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
5
Se presară peste ierburile rămase și se servește cu cuscus și iaurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional

Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec

Cabernet Sauvignon, Chablis și Malbec sunt alegeri excelente pentru tocană. Vinurile roșii pline de corp precum malbec și cabernet Sauvignon sunt acompaniamentul perfect pentru tocană de vită. Tocanita de pește necesită probabil un vin alb, cum ar fi chablis. Un vin pe care l-ați putea încerca este Pendulum Cabernet Sauvignon. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Pendulum Cabernet Sauvignon
Pendulum Cabernet Sauvignon
# 82 Wine Spectator Top 100 din 2018aromatice atrăgătoare de piper negru, stejar carbonizat și fructe de pădure întunecate introduc note de cireș van, măr roșu și tutun dulce proaspăt pe gust. Corp mediu și echilibrat, cu o structură tanică suplă.Asociați cu carne la grătar, legume sau pur și simplu savurați lângă pahar.Amestec: 86% Cabernet Sauvignon, 12% Verdot Mic, 2% Malbec
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista