Tocană Mexicană De Dovlecei Condimentată

Tocană Mexicană De Dovlecei Condimentată
Tocanita de Squash Mexican condimentată ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 185 calorii. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Food.com are 6 fani. Este perfect pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, chimen măcinat, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Tocană mexicană de curcan și dovlecei, Tocană De Dovlecei Condimentată Cu Chili, și Tocană De Dovleac Condimentată Cu Cuscus.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Crama EnRoute Les Pommiers Pinot Noir cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
EnRoute Vinăria Les Pommiers Pinot Noir
EnRoute Vinăria Les Pommiers Pinot Noir
O petală de trandafir uscată parfumată și potpourri de fructe de pădure curg o intrare luxuriantă și suculentă. Conservele de zmeură mai întunecate și aromele de mure umplu midpalatul, cu accente de cuișoare și podea de pădure care arată până la final. Acest vin este opulent și mătăsos de la început până la sfârșit, cu note minunate de fructe și condimente care persistă pe gust.
DificultateNormal
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate39
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista