Tocană marocană de miel și caise
Mielul marocan și tocană de caise ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 27G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 358 calorii. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 6 și costă $ 3.18 pe portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de usturoi, suc de portocale, mentă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până suc de portocale ai putea urma acest curs principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Tocană marocană de miel și caise, Tocană De Miel Marocană, și Tocană De Miel Marocană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ulei cald într-o oală mare la foc mediu-mare.
Presărați mielul cu sare și adăugați în oală. Gătiti, întorcându-vă des, până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 8 minute în total.
Transferați la aragaz lent.
Adăugați ceapa și usturoiul în oală și gătiți, amestecând des, până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Se toarnă în bulion și suc și se aduce la fierbere, răzuire până biți rumenite din partea de jos a oală.
Se toarnă în aragaz lent; adăugați coaja de portocală și bățul de scorțișoară. Acoperiți și gătiți la foc mic până când mielul este fraged, 5 până la 6 ore. Se amestecă caisele și menta. Se condimentează cu sare suplimentară, dacă se dorește.
Îndepărtați și aruncați bățul de scorțișoară înainte de servire.