Reteta tocană irlandeză, drumul meu este gata în aproximativ 3 ore și 30 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de alimente europene. Pentru $ 2.45 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest curs principal are 471 calorii, 34G de proteine, și 12g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați bere, sare, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Amidon De Porumb Cu Ciocolată ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Sfântului patrick eveniment. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 92%, ceea ce este excelent. Rețete similare includ Annie Gunns Irish Coddle – această tocană irlandeză este umplut cu bacon, cârnați, bere, cartofi, și mai mult, Tocană irlandeză cu pâine irlandeză de sodă {Crock Pot}, și Tocană irlandeză.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Așezați 1 ceapă în tigaie și condimentați cu sare, piper și condimente italiene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Italiene
Piper
Ceapă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Se amestecă în usturoi. Gatiti si amestecati pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
4
Se amestecă mielul și carnea de porc și se gătește până se rumenesc uniform. Reduceți căldura la minim și turnați bulion de vită. Simmer 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Vită
Miel
Carne De Porc
5
Transferați amestecul de tigaie într-un vas mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Se amestecă morcovii, Napul, păstârnacul, ardeiul gras roșu, ardeiul gras galben, ardeiul gras verde, ceapa rămasă și țelina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Galben
Ardei Gras
Ardei Roșu
Păstârnac
Morcov
țelină
Nap
Ceapă
7
Se toarnă berea. Acoperiți și gătiți 2 ore la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bere
8
Scoateți 1/2 cană lichid de tocană. Amestecați cartofii în oală și continuați să gătiți 30 de minute sau până când cartofii sunt fragede. Cu aproximativ 15 minute înainte de servire, amestecați amidonul de porumb în lichidul rezervat. Se amestecă în tocană pentru a se îngroșa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Cartofi
Tocană
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura