Tocană de vită și legume

Tocană de vită și legume
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tocană de vită și legume. Această rețetă servește 6. Pentru $2.34 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 269 calorii, 40g de proteine, și 9g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați bulion de vită, friptură de vită, sos de roșii gros și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Tigaie Tocană De Legume, Tocană De Vită Cu Tigaie, și Tigaie Tocană De Vită Măcinată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați grăsimea din carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
2
Tăiați carnea de vită în cuburi de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
3
Pulverizați tigaia de 10 inci cu spray de gătit; se încălzește la foc mediu-mare. Gatiti carnea de vita in tigaie aproximativ 10 minute, amestecand ocazional, pana nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se amestecă ingredientele rămase.
5
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți 5 minute, amestecând ocazional.

Echipamente

DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate42
Revista