Tocană de vită și legume
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tocană de vită și legume. Această rețetă servește 6. Pentru $2.34 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 269 calorii, 40g de proteine, și 9g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați bulion de vită, friptură de vită, sos de roșii gros și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Tigaie Tocană De Legume, Tocană De Vită Cu Tigaie, și Tigaie Tocană De Vită Măcinată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați grăsimea din carnea de vită.
Tăiați carnea de vită în cuburi de 1/2 inch.
Pulverizați tigaia de 10 inci cu spray de gătit; se încălzește la foc mediu-mare. Gatiti carnea de vita in tigaie aproximativ 10 minute, amestecand ocazional, pana nu mai este roz.
Se amestecă ingredientele rămase.
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți 5 minute, amestecând ocazional.