Tocană de vită la cuptor
Ai nevoie de un fel principal fără lactate ? Tocană de vită la cuptor ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28 g de proteine , 6 g de grăsimi și un total de 269 de calorii . Această rețetă servește 8. Pentru 1,31 USD per porție , această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 101 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și luați tapioca, cartofi, pâine și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Allrecipes. Iarna va fi și mai specială cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 96% , ceea ce este super. Încercați Corned Beef la cuptor cu varză sotă și cartofi noi la cuptor , tocană de vită și Guinness și tocană de vită verde Chile pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți ușor o tavă de copt de 9 x 13 inci.
Într-o tigaie mare la foc mediu, rumeniți carnea de tocană; se scurge si se pune deoparte.
Într-un castron, combinați roșiile, apa, tapioca, granulele de bulion de vită, zahărul, sare și piper. Se amestecă carnea de vită, morcovii, țelina, cartofii, ceapa și cubulețele de pâine.
Se toarnă în vasul de copt pregătit.
Acoperiți și coaceți timp de 2 ore, sau până când carnea și legumele sunt fragede.