Friptura de vită la cuptor durează aproximativ 3 ore și 40 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.69 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. O porție conține 368 calorii, 37g de proteine, și 8g de grăsime. Dacă aveți la îndemână morcovi, pâine, țelină groasă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 27 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 98%, ceea ce este extraordinar. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Tocană De Vită La Cuptor, Tocană De Vită La Cuptor, și Tocană De Vită Cu Legume La Cuptor.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați toate ingredientele. Lingură într-un 3-qt uns. caserola. Se acopera si se coace la 325 la 3-1/2 ore sau pana cand carnea este frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Friptura de vită funcționează foarte bine cu Shiraz, Cabernet Sauvignon și Malbec. Aceste vinuri roșii pline de corp sunt acompaniamentul perfect pentru tocană consistentă de vită. Cimicky îl depășește pe Shiraz cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Cimicky Trumps Shiraz
A fost odată tradiția unui mic grup de pionieri Barossa să se retragă în adâncurile răcoroase de piatră ale unei vechi cabane de vie. Aici ei ar în timp ce departe de multe ore carti de joc și de băut vin departe de ochii critice ale sufletelor puritanice. Cabana încă stă printre viță de vie care produc acest vin, o băutură aromată, aromată, care întotdeauna 'vine atuuri!''