Friptura de vită din cuptor este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 200 calorii. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 9 ar spune că a lovit locul. Un amestec de carne de vită, mazăre, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 89%, ceea ce este uimitor. Rețete similare sunt Tocană De Vită La Cuptor, Tocană De Vită La Cuptor, și Tocană De Vită La Cuptor.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 250 grade F (120 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Într-un vas de caserolă de 2 până la 3 litri, combinați carnea de tocană, cartofii, morcovii, supa de ciuperci, supa de ceapă franceză și apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Ciuperci
Carne De Vită
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Grăsime De Porc înapoi
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)
3
Se amestecă bine.
4
Coaceți, neacoperit, timp de 4 până la 5 ore, amestecând ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
5
Se amestecă mazărea cu 15 minute înainte de servire.