Tocană De Vită Homestyle
Tocană de vită Homestyle ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 438 calorii, 23g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 82 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Toamna. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Mergeți la magazin și ridicați apă, morcovi, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor super spoonacular de 82%. Tocană De Vită Homestyle, Caserola De Vită Măcinată Homestyle, și Caserola De Vită Măcinată Homestyle sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Se amestecă făina și piperul negru pe o farfurie. Înveliți carnea de vită cu amestecul de făină.
Încălziți uleiul într-un vas de 6 litri la foc mediu-mare.
Adăugați carnea de vită și gătiți până se rumenesc bine, amestecând des.
Scoateți carnea de vită din oală.
Se amestecă bulionul, apa, cimbru și frunza de dafin în oală și se încălzește la fierbere. Întoarceți carnea de vită în oală. Reduceți căldura la minim. Acoperiți și gătiți timp de 1 1/2 ore.
Adăugați morcovii și cartofii în oală. Acoperiți și gătiți timp de 30 de minute sau până când carnea de vită este fragedă cu furculița și legumele sunt fragede, amestecând ocazional.
Scoateți și aruncați frunza de dafin.
Vin recomandat: Shiraz, Cabernet Sauvignon, Malbec
Shiraz, Cabernet Sauvignon și Malbec sunt alegerile mele de top pentru tocană de vită. Aceste vinuri roșii pline de corp sunt acompaniamentul perfect pentru tocană consistentă de vită. Un vin pe care l-ați putea încerca este Barossa Valley Estate E&E Black Pepper Shiraz. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 80 de dolari.
![Barossa Valley Estate E & E Piper Negru Shiraz]()
Barossa Valley Estate E & E Piper Negru Shiraz
Opac roșu-violet. Abundența de fructe de padure roșii și negre ridicate, vanilină, condimente și piper.Palat: structură fermă, lungime excepțională, cu tanin ferm, cu granulație fină, ajutând la o senzație de gură bogată. Aromele de fructe de pădure complet coapte abundă. Destul de complex și foarte bine integrat stejar arată.Se servește cu brânzeturi puternic aromate, mistreț, bivol sau vânat.