Tocană De Vită Grecească Cu Aragaz Lent

Tocană De Vită Grecească Cu Aragaz Lent
Tocană de vită grecească cu aragaz lent ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Acest fel principal are 523 calorii, 50g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de suc de mere, pastă de roșii, brânză feta și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oțetul de vin roșu, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tocană de vită de dovleac (oală Instant, oală sub presiune sau aragaz lent), Mușcături De Carne De Vită Grecească Cu Aragaz Lent, și Tocană De Vită Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați excesul de grăsime din carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
2
Tăiați carnea de vită în bucăți de 1 inch. Aruncați carne de vită, făină și scorțișoară. Clătiți ceapa congelată în apă rece pentru a se separa; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
CeapăCeapă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
Carne De VităCarne De Vită
3
Așezați carnea de vită și ceapa în aragazul lent de 3 1/2 până la 4 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
4
Se amestecă apă, pastă de roșii, vin, oțet și miere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
OțetOțet
MiereMiere
ApăApă
VinVin
5
Se toarnă peste amestecul de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
6
Acoperiți și gătiți la foc mic 9 până la 10 ore sau până când carnea de vită este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
7
Se servește peste paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
8
Se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză

Echipamente

DificultateExpert
Gata În10 hrs, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate58
Revista