Tocană De Vită Grecească

Tocană De Vită Grecească
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tocană de vită grecească. Această rețetă face 6 porții cu 523 calorii, 50g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați pasta de roșii, friptura rotundă de vită, miere și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Stifado, altfel cunoscut sub numele de tocană de vită grecească, Tocană de vită grecească cu ceapă pentru copii, și Tocană De Vită Grecească Cu Aragaz Lent.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați excesul de grăsime din carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2
Tăiați carnea de vită în bucăți de 1 inch. Aruncați carne de vită, făină și scorțișoară. Clătiți ceapa congelată în apă rece pentru a se separa; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3
Așezați carnea de vită și ceapa în aragazul lent de 3 1/2 până la 4 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
4
Se amestecă apă, pastă de roșii, vin, oțet și miere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Se toarnă peste amestecul de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
6
Acoperiți și gătiți la foc mic 9 până la 10 ore sau până când carnea de vită este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
7
Se servește peste paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
8
Se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
DificultateExpert
Gata În10 hrs, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate58
Revista