Tocană De Vită Curried

Tocană De Vită Curried
Tocanita de carne de vită Curried ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.96 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 375 calorii, 38g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați chiles serrano, carne de tocană de vită, sos thailandez chile și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Tocană De Vită Curried, Tocană consistentă de vită – o tocană de vită umplută poate fi făcută cu ușurință în crockpot, și Tocană De Porc Curry.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti pasta, combinați primele 6 ingrediente într-un blender; procesați până se omogenizează. Lingura într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
2
Pentru a pregăti tocană, încălziți un cuptor olandez acoperit cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
TocanăTocană
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
3
Adăugați carne de vită; gatiti 5 minute, rumenind pe toate partile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
4
Scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Reduceți căldura la minim; adăugați ulei în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați pastă; gatiti 2 minute, amestecand frecvent.
7
Adăugați curry, scorțișoară și frunze de dafin; gatiti 30 de secunde, amestecand continuu. Se amestecă carnea de vită, sosul de soia și bulionul. Creșteți căldura la mediu-mare. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SoiaSos De Soia
Frunze De DafinFrunze De Dafin
ScorțișoarăScorțișoară
BulionBulion
Pudră De CurryPudră De Curry
Carne De VităCarne De Vită
8
Adăugați cartofi dulci, morcov, țelină și ciuperci. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 50 de minute sau până când carnea de vită și legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi DulciCartofi Dulci
LegumeLegume
CiuperciCiuperci
MorcovMorcov
țelinățelină
Carne De VităCarne De Vită
9
Se ia de pe foc; se amestecă laptele de cocos. Aruncați bățul de scorțișoară și frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
Lapte De CocosLapte De Cocos
Frunze De DafinFrunze De Dafin
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate77
Revista